2013-08-25 09:14:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Regenerálódásra van szüksége

Napi horoszkóp augusztus 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Készítsen költségvetést! Ez az ősz sok új kiadással járhat, talán a saját, talán a gyermekei iskolázása miatt. A tanulás fontos, és nem mindegy, hogy milyen felszereléssel vág bele, milyen körülmények között. Áldozzon rá!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Regenerálódásra van szüksége. Lehet, hogy már meg is találta a szakembert, aki ebben segítségére lehet. A diétához, léböjtkúrához, vagy sejtmegújító kezeléshez szüksége van szakértelemre. Ma tanácsot kaphat, hol keresse a megfelelő embert.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ne engedje, hogy kedvese pesszimista hangulata nyomot hagyjon az ön lelkén is! A társkapcsolaton túl is létezik világ: a nap éppoly szépen süt, a madarak csiripelnek és a szőlő még mindig édes. Talán akad valahol valami lágy kenyér is.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ne engedje, hogy a féltékenység eluralkodjon a szívén! Ha magába néz, be kell látnia, hogy mindent megtett azért, hogy a kedvese kicsit mással is flörtölgessen. Inkább nyelje le a könnyeit, és hódítsa őt vissza! Könnyen fog menni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Legyen ma óvatos, ha vitába keveredik. Könnyen felfedhet olyan titkokat magáról, amikről pedig jobb volna hallgatnia. Ne adjon támadási felületet, inkább ne is mondjon semmit. És a kedvesét is intse inkább hallgatásra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Otthonában vitákra kerülhet sor, de önön múlik, hogy mennyire megy bele. Ha képes felülemelkedni görcsösségén, és mosolyogva elintézi egy legyintéssel a dolgot, az egész napot megmentheti. Legyen ön a nagyvonalú!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma a szokásosnál több figyelemben részesíti önt a kedvese. Nem kell mindjárt gyanakodnia, mindez nem azért van, mert takargatni akar valamit. Bízzon benne, valóban őszintén keresi a kedvét. Mulassanak jól!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egy régi barátja ma meginvitálhatja önt valami impozáns klubba, vagy különleges ünnepségre. Bármily furcsának, vagy idegennek érzi is a helyszínt, ne utasítsa vissza a részvételt. Érdekes tapasztalatokkal gazdagodhat.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma visszatér önbe régi dinamizmusa. Nagy kedvvel vág bele bármibe, amire hívják, vagy amire ön akarja meginvitálni a családját. Akárhová kerül is, ma mindenütt ön lesz a társaság lelke, motorja. Vidítson fel mindenkit!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Csak olyan ígéreteket tegyen ma, amiket be is tud tartani. Önt mindig a megbízhatóságáról és a szavahihetőségéről ismerték. A kicsinyességet sem lehet felróni önnek. Tegyen róla, hogy nagyzolással se vádolhassák meg.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Szenteljen ma fokozott figyelmet az egészsége megőrzésének. Kissé kimerültnek érzi magát, mert egyszerre több fronton próbált meg küzdeni. A mai napon pihenjen, és élvezze a nyári napsugarakat. Semmi sem fontos, semmi sem sürgős.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma jobbnál jobb ötletekkel bombázhatja önt a kedvese. Ne büntesse őt lekicsinylő mosolygással. Ha csak a tizedét is valósítja meg, már azzal is nagyon sokat tett. Inkább azt értékelje, ami van, mintsem számonkérje azt, ami nincs.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: